Poze Adeziv pentru marmura - CM 15

   
 
Pin It


Adeziv pentru marmura - CM 15

Pret vechi: 78,18 RON Reducere 25%

Pret nou: 58,99 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron catre Bucuresti si Ilfov.

Adeziv de culoare alba pentru marmura

 

Ceresit CM 15 este un adeziv de culoare alba care se intareste rapid, pentru lipirea placilor de marmura si a celor transparente. Beneficiul principal al adezivului pentru marmura Ceresit CM 15 consta in faptul ca este foarte usor de aplicat, previne decolorarea placilor de marmura si este cu 30% mai eficient decat alte produse asemanatoare. Adezivul pentru marmura Ceresit CM 15 se poate folosi atat pentru placile de marmura, cat si pentru placile de calcar pe suprafete suport nedeformabile (de exemplu: betonul sau sapele pe baza de ciment), mai ales atunci cand se lucreaza contratimp. Adezivul pentru marmura Ceresit CM 15 este ambalat in saci de 18 kg.

 

CARACTERISTICI
  • previne decolorarea placilor de marmura
  • are o eficienta cu 30% mai mare
  • se poate chitui dupa numai 4 ore
  • se foloseste pentru grosimi 2-10 mm
  • este rezistenta la inghet
  • este mult mai usor de aplicat

 

DOMENII DE UTILIZARE

este recomandat pentru lipirea placilor de marmura, a placilor de calcar pe suprafete suport nedeformabile cum ar fi beton, sape pe baza de ciment, tencuieli.

poate fi aplicat atat la interior cat si la exterior.

poate fi folosit pentru fixarea placilor ceramice cand se lucreaza sub presiunea timpului. In cazul suprafetelor suport deformabile, cum ar fi gips cartonul, placile de PAL sau OSB, pardoseli incalzite este necesara aditivarea adezivului cu Ceresit CC 83 emulsie elastica.

Adezivul pentru marmura Ceresit CM 15 aditivat cu Ceresit CC 83 se recomanda a fi folosit pentru placari pe terase, balcoane si scari exterioare. Emulsia elastica Ceresit CC 83 imbunatateste aderenta. De aceea, trebuie folosita si in cazul lipirii pe placi ceramice anterioare, vopsele alchidice cu aderenta buna. Emulsia Ceresit CC 83 trebuie adaugata si in cazul lipirii placilorcu absorbtie redusa (< 3%), de exemplu placile de sticla sau placile de mozaic vitroceramic.

 

DEPOZITARE

  • Se poate pastra in spatii uscate timp de 6 luni.

 

AMBALARE
  • Este ambalat in saci de 18 kg.

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Adezivi

Greutate produs: 25 kg.

Producator: CeresitProduse similare


Adeviz in pat subtire pentru montare placi ceramice la interior si...
30,99 RON
33,54 RON
Adeziv flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior...
38,99 RON
52 RON
Adeziv ciment placari ceramice si piatra naturala Ceresit CM 16...
47,99 RON
61,95 RON