Poze Chit gresie si faianta flexibil - CE 40 aquastatic, impermeabil - categoria 2 de culori

 • Poze Chit gresie si faianta flexibil - CE 40 aquastatic, impermeabil - categoria 2 de culori
 • Poze Chit gresie si faianta flexibil - CE 40 aquastatic, impermeabil - categoria 2 de culori
   
 
Pin It


Chit gresie si faianta flexibil - CE 40 aquastatic, impermeabil - categoria 2 de culori

Pret vechi: 44,76 RON Reducere 17%

Pret nou: 36,99 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron, oferta valabila doar pentru livrarile catre Bucuresti si Ilfov. Pentru celelalte judete va rugam sa consultati sectiunea Transport si Retururi din cadrul sitelui sau ne puteti contacta telefonic.

Chit de rosturi gresie si faianta flexibil cu "efect de perla"

 

Ceresit CE 40 aquastatic si impermeabil este un chit de rosturi flexibil, pe baza de ciment. Ca atare, acest chit de gresie si faianta este rezistent la apa si la murdarie. Chitul de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil se utilizeaza pentru latimi ale rosturilor de pana la 8 mm, la interior si exterior. Chitul de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil este ideal pentru locurile expuse la apa precum bai, cabine de dus si bucatarii. Acest chit de gresie si faianta are o rezistenta mare la abraziune, suprafata extra-neteda. Placile ceramice pot fi curatate foarte usor dupa aplicarea chitului. Chitul de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil este disponibil in peste 25 de culori, produsul este comercializat in galeti de plastic de 2 kg si de 5 kg.
Categoria 2 de culori

GRAFIT

COCOA

CLINKER

CHOCOLATE

PERGAMON

KIWI

LILA

COAL

OCEAN

CHILI

SKY

CARACTERISTIE
 Este flexibil, potrivit pentru pardoseli incalzite
 • Este rezistent la apa
 • Asigura o finisare buna
 • Este rezistent la murdarie
 • Poate fi folosit pentru interior si exterior
 • Ofera lucrabilitate mare

DOMENII DE UTILIZARE
 • Poate fi folosit pentru chituirea placilor ceramice, caramizilor de sticla si a placilor din piatra naturala pe suprafete verticale sau orizontale. Datorita efectului foarte mare de hidrofobizare (aquastatic), picaturile de apa raman intregi pe suprafatachitului fara a patrunde in structura acestuia. Acest fapt permite folosirea chitului de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil, in zone permanent umede cum ar fi bai, dusuri, bucatarii etc.
 • Poate fi aplicat atat la interior cat si la exterior. Se recomanda folosirea chitului de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil pe substraturi deformabile cum ar fi: pardoseli incalzite, OSB, gips-carton.
 • Respecta prevederile normei EN 13 8882002 clasa “CG2 Ar W” (chituri pentru rostuirea la parametri inalti, cu rezistenta ridicata la abraziune sau cu un grad de impermeabilitate ridicat). Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25.

DEPOZITARE
 • Chitul de gresie si faianta flexibil, Ceresit CE 40 aquastatic, impermeabil poate fi pastrat in spatii uscate timp de 12 luni.

AMBALARE
 • Este ambalat in galeti de plastic de 2 si 5 kg.
 • Este disponibil in peste 25 de culori.

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Chit de rosturi

Greutate produs: 5 kg.

Producator: CeresitProduse similare


Chit de rosturi gresie si faianta flexibil cu "efect de perla"...
32,99 RON
40 RON
Chit de rosturi impermeabil pentru rosturi cu latime de maxim 20 de mm...
35,99 RON
45 RON