Poze Chit rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil - CE 43

   
 
Pin It


Chit rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil - CE 43

Pret vechi: 45 RON Reducere 20%

Pret nou: 35,99 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron, oferta valabila doar pentru livrarile catre Bucuresti si Ilfov. Pentru celelalte judete va rugam sa consultati sectiunea Transport si Retururi din cadrul sitelui sau ne puteti contacta telefonic.

Chit de rosturi impermeabil pentru rosturi cu latime de maxim 20 de mm

 

Ceresit CE 43 Grand-Elit aquastatic este un chit de rosturi flexibil, rezistent la actiunea substantelor chimice. Chitul de rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil Ceresit CE 43 este recomandat in special la exterior (terase, balcoane, piscine). Chitul de rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil Ceresit CE 43 este ideal pentru rostuirea caramizilor din sticla de tip Nevada. Chitul de rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil Ceresit CE 43 are o rezistenta maxima la abraziune, fara crapaturi (este intarit cu fibre) si se curata foarte usor. Chitul de rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil Ceresit CE 43 se comercializeaza in galeti de plastic de 5 kg.

 

Categoria de culori


alb, gri, antracit, bahama, caramel, clinker, terra, chocolate


 

CARACTERISTICI
 • Este impermeabil
 • Este flexibil
 • Este ideal pentru rostuirea caramizilor de sticla (tip Nevada)
 • Este rezistent la trafic
 • Ee poate folosi pentru interior si exterior

 

DOMENII DE UTILIZARE
 • Se utilizeaza pentru rostuirea placilor ceramice, din sticla sau din piatra, atat pe suprafete orizontale, cat si pe suprafete verticale. Datorita gradului ridicat de impermeabilitate (efect aquastatic), picaturile de apa nu penetreaza structura acestuia. Aceasta caracteristica face posibila utilizarea acestui chit in locurile expuse la actiunea apei, cum ar fi bai, camere de dus, bucatarii.
 • Poate fi folosit in piscine, bai, toalete, saune, holuri.
 • Poate fi utilizat atat in interior, cat si in exterior.
 • Se recomanda in special pentru chituirea placilor fixate pe suprafete deformabile: pardoseli incalzite, placi poroase sau ghips-carton, balcoane si terase. Chitul de rosturi flexibil, aquastatic, impermeabil Ceresit CE 43 respecta prevederile normei EN 13 8882002 clasa "CG2 Ar W" (chituri pentru rostuirea la parametri inalti, cu rezistenta ridicata la abraziune sau cu un grad de impermeabilitate ridicat).
 • Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25.

 

DEPOZITARE

 • Poate fi pastrat timp de 12 luni de la data fabricatiei, pentru material in saci, si timp de 24 luni de la data fabricatiei, pentru material in galeti, depozitat pe paleti, in zone uscate si in ambalaj original nedeteriorat.

 

AMBALARE
 • Este ambalat in galeti de plastic de 5 kg.

 

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Chit de rosturi

Greutate produs: 5 kg.

Producator: CeresitProduse similare


Chit de rosturi gresie si faianta flexibil cu "efect de perla"...
32,99 RON
40 RON
Chit de rosturi gresie si faianta flexibil cu "efect de perla"...
36,99 RON
44,76 RON
Chit rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 este un chit de...
14,99 RON
18,92 RON
Chit rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 este un chit de...
12,99 RON
16,88 RON