Poze Hidroizolatie Flexibila Ceresit - CL 51 ‘’Express’’

   
 
Pin It


Hidroizolatie Flexibila Ceresit - CL 51 ‘’Express’’

Pret vechi: 102,30 RON Reducere 27%

Pret nou: 74,93 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron catre Bucuresti si Ilfov.

Folie fexibila de hidroizolatie pentru etansare fexibila sub placarile ceramice.

 

Folia lichida de hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express” este utilizata pentru etansarea suprafetelor suport fara rosturi, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se foloseste pentru etansarea tencuielilor, sapelor (inclusiv in cazul pardoselilor incalzite) in spatii casnice, in incaperile cu umiditate periodica: bai, dusuri, toalete, bucatarii.

 

CARACTERISTICI

Se foloseste pentru interior
Are capacitate de preluare a fIsurilor
Este flexibila si impermeabila
Permite placare dupa numai 4 ore
Nu contine solventi


DOMENII DE UTILIZARE

Este utilizata pentru etansarea suprafetelor suport fara rosturi, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se foloseste pentru etansarea tencuielilor, sapelor (inclusiv in cazul pardoselilor incalzite) in spatii casnice, in incaperile cu umiditate periodica: bai, dusuri, toalete, bucatarii. Produsul este gata de utilizare. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ corespunde cerintelor de material hidroizolant cu incarcare moderata.

 

DEPOZITARE

  • Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ poate fi depozitata pana la 12 luni de la data fabricatiei, in conditii uscate si in ambalajul nedeteriorat.  

AMBALARE

Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ este ambalata in galeti de 5 si 15 kg

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Hidroizolatie

Greutate produs: 5 kg.

Producator: Ceresit