Poze Hidroizolatie flexibila - CR 166

   
 
Pin It


Hidroizolatie flexibila - CR 166

Pret vechi: 376,35 RON Reducere 16%

Pret nou: 314,99 RON

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron catre Bucuresti si Ilfov.

Hidroizolatie flexibila, bicomponenta pe baza de ciment, pentru etansarea suprafetelor fisurate la cladiri si la elementele structurale

 

Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 este conceputa pentru etansarea la apa si la umezeala a substraturilor minerale care nu contin saruri. Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 poate fi folosit atat pentru etansarea exterioara cat si pentru cea interioara a substraturilor deformabile si nedeformabile. Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 poate fi aplicata pe terase, balcoane, in spatii umede, la constructii subterane, statii de tratare a apei menajere, spatii de colectare a apei menajere. Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 poate fi utilizata si pentru etansarea interioara a piscinelor si rezervoarelor de apa (inclusiv a rezevoarelor de apa potabila) cu adancimea de pana la 50 m.

 

CARACTERISTICI
 • Este un material impermeabil
 • Este un material flexibil
 • Este rezistenta la inghet
 • Acopera fisuri de pana la 1 mm
 • Protejeaza armatura din beton

 

DOMENII DE UTILIZARE
 • Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 este conceputa pentru etansarea la apa si la umezeala a substraturilor minerale care nu contin saruri.
 • Poate fi folosita atat pentru etansarea exterioara cat si pentru cea interioara a substraturilor deformabile si nedeformabile.
 • Poate fi aplicata pe terase, balcoane, in spatii umede, la constructii subterane, statii de tratare a apei menajere, spatii de colectare a apei menajere. Poate fi folosita si pentru etansarea interioara a piscinelor si rezervoarelor de apa (inclusiv a rezevoarelor de apa potabila) cu adancimea de pana la 50 m.
 • Rezista la presiunea negativa a apei, iar flexibilitatea lui permite sa se astupe fisuri cu deschiderea de pana la 1 mm. Acoperirea cu hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 intarzie carbonatarea si poate fi folosita ca un strat anticoroziv care protejeazabetonul si fierul beton de agentii atmosferici agresivi. Peste hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 se pot aplica sape sau mortare fara continut de ipsos sau placi ceramice cu ajutorul mortarelor Ceresit CM 12, Ceresit CM 16, Ceresit CM 17, Ceresit CM 25.
 • Poate fi folosita, in cazul etansarii, pe orizontala dedesubtul tavanelor si placilor de fundatie, se recomanda sa se incastreze plasadin fibra de sticla (greutatea: 60 g/m2) intre straturi. Pe suprafetele nedeformabile si pe soclurile umede de la subsol, se recomanda sa se foloseasca Ceresit CR 90. In cazul suprafetelor pe baza de ipsos sau anhidrit, trebuie sa se aplice produse de etansare flexibile Ceresit CL 50 si Ceresit CL 51.
 • Se foloseste in cazul substraturilor cu saruri eflorescente trebuie sa fie acoperite cu mortar amestecat cu adaos de Ceresit CO 84 sau orice alt mortar de asanare cu volumul porilor ridicat. Scurgerile de apa pot fi blocate cu ciment rapid Ceresit CX 1 sau Ceresit CX 5.

 

DEPOZITARE

 • Hidroizolatia flexibila Ceresit CR 166 se poate pastra pana la 12 luni de la data fabricarii, in conditii uscate in ambalajul original.

AMBALARE
 • Componenta A – 24 kg saci de hartie
 • Componenta B – 10 l canistre de plastic

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Hidroizolatie

Greutate produs: 32 kg.

Producator: CeresitProduse similare


Folie fexibila de hidroizolatie pentru etansare fexibila sub placarile...
74,93 RON
102,30 RON
Hidroiziolatie Folie fexibila de hidroizolatie pentru etansare fexibila...
199,99 RON
236,17 RON