Poze VOPSEA MONT BLANC INTERIOR 15 L

   
 
Pin It


VOPSEA MONT BLANC INTERIOR 15 L

Pret vechi: 170 RON Reducere 12%

Pret nou: 149,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, LIVRAM IN TOATA TARA ! Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 500 Ron, oferta valabila doar pentru livrarile catre Bucuresti si Ilfov. Pentru celelalte judete va rugam sa consultati sectiunea Transport si Retururi din cadrul sitelui sau ne puteti contacta telefonic.

MONT BLANC INTERIOR

Vopsea emulsionata, lavabila, alba , pentru pereti interiori.

Acopera intr-un singur strat in sistem cu amorsa WHITE PRIMER1. Generalitati si utilizare vopsea alba,de inalta calitate pe baza de dispersii apoase acrilo-stirenice, pigmenti,materiale de umplutura si aditivi, utilizata pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori; aspect: fluid, semiviscos, omogen; utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra,caramida, placi de gips-carton, beton si de asemenea ca vopsea de renovare pe vopsitorii vechi rezistente;.


2. Elemente caracteristice principale se aplica foarte usor, are aderenta deosebita la suportul pregatit corespunzator si putere de acoperire deosebita; este un produs PREMIUM , superlavabil grad de alb ridicat (min 95) pelicula este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii si este permeabila la vapori de apa; prezinta uscare rapida; are o lavabilitate remarcabila; rezistenta superioara la spalare; rezistenta la ingalbenire.


3. Instructiuni de aplicare suprafete de baza indicate: toate suprafetele uscate,curate,desprafuite si degresate; inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine. a nu se aplica sub directa influenta a razelor soarelui; indiferent de natura lor suporturile trebuie tratate cu AMORSA ACRILICA sau WHITE PRIMER ; este interzisa amestecarea produsului cu var,huma sau vopsele pe baza de solventi organici.


4. Consum estimat 12-16 mp/litru, functie de tipul si calitatea suportului;

5. Timp de uscare la 20º C si 60% umiditate relativa a aerului;


Termenul de valabilitate Este de 24 luni de la data fabricatiei, cu conditiile respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.

0726.893.893 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri ; 8:30 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Vopsea lavabila interior

Greutate produs: 25 kg.

Producator: EXPERT EXTREME PAINTSProduse similare


MONT BLANC INTERIOR Vopsea emulsionata, lavabila, alba , pentru...
105,99 RON
119,99 RON
MONT BLANC INTERIOR Vopsea emulsionata, lavabila, alba , pentru...
31,99 RON
37 RON
1. Generalitati si utilizare  vopsea pe baza de dispersii apoase , p...
58,99 RON
69,99 RON
1. Generalitati si utilizare  vopsea pe baza de dispersii apoase , p...
39,99 RON
49,99 RON